کافیئیسمکافیئیسم آشنایی با طعم و سرو انواع قهوه

  • روش های تهیه قهوه
  • اصول اولیه کافی شاپ
  • تجهیزات و ابزارهای قهوه
  • خواص قهوه
  • باریستا با کافی من
  • رسانه کافیئسم
    • معرفی کتاب
    • موسیقی
    • شعر
    • ویدئو
  • انواع نوشیدنی
    • شیک
    • گلاسه
    • اسموتی
    • فراپه

دانستنی‌ها

  • رست قهوه

    رست قهوه رست قهوه به معنی برشته کردن یا تفت دادن دانه قهوه است. حتما …

    توضیحات بیشتر »
  • چرا قهوه بدون کافئین؟

  • قهوه عربیکا و روبوستا کجا کشت می‌شوند؟

  • کافئین ماده شیمایی با ضررهای فراوان است و یا فوایدی نیز برای بدن دارد؟

  • گیاه قهوه

    گیاه قهوه و شرایط زیست محیطی ان به چه صورت است؟

خواص قهوه

  • مواد مغذی یک فنجان قهوه

    مواد و ارزش غذایی یک فنجان قهوه: انرژی ۰٫۴۸ کیلوکالری کلسترول 0 گرم کربوهیدرات ۰ …

    توضیحات بیشتر »
  • خواص قهوه

انواع نوشیدنی

آرشیو مطالب

  • 29 دی, 1399

    آیس موکا

  • 26 آبان, 1399

    چای ماچا

  • 28 مرداد, 1399

    شیر انبه

  • 24 اردیبهشت, 1399

    رست قهوه

  • 11 اردیبهشت, 1399

    چرا قهوه بدون کافئین؟

کیک و دسر

کافیئیسم با هدف آشنا کردن جامعه با فرهنگ قهوه‌نوشی و برای جامعه‌ی علاقمند به قهوه و متخصصان و دست‌اندرکاران فعال در این حوزه، فعالیت می‌کند.

ما را دنبال کنید

RSS اخبار صنایع غذایی

  • تنظیم بازار قند و شکر به انجمن صنفی کارخانه های قند و شکر واگذار شد
  • ۲.۴ میلیون تن نیشکر در خوزستان برداشت شد
  • مذاکره با عراق برای صادرات دام سنگین زنده

طراحي سايت از مجموعه آي تي عصرمجازي