طرز تهیه کاپوچینو

طرز تهیه کاپوچینو حرفه‌ای

کاپوجینو

مواد مورد نیاز :

  • اسپرسو 1 شات
  • شیر 1/3 پیچر استیل ( پارچ مخصوص کف شیر ) یا 1/2 فنجان
  • ماگ یا فنجان قهوه ( نوع عریض و کم عمق برای سرو کاپوچینو  )

این نکته را فراموش نکنید که کاپوچینو شما باید حاوی یک سوم اسپرسو و دو سوم کف شیر باشد.

طرز تهیه :

  •  یک شات اسپرسو را به وسیله اسپرسوساز تهیه کنید.
  • نازل بخار را دقیقا در زیر سطح شیر قرار داده و به مدت 8 الی 10 ثانیه آن را در معرض بخار قرار دهید. تا زمانی که دمای شیر به بالاتر از 65.5 درجه سانتیگراد برسد ادامه دهید.
  • برای به دست آوردن کف شیر فشرده و یکدست باید چند بار ضربات محکمی به پیچر وارد کنید تا حباب هایی که روی آن ایجاد شده از بین بروند.
  • کف شیر را به آرامی به مرکز فنجان قهوه ی اسپرسو اضافه کنید تا هنگامی که لایه ی ضخیمی از کف شیر تشکیل شود.

نکته: پیچر حاوی شیر را در یخچال قرار دهید و هنگام استفاده برای بخار دادن از یخچال خارج کنید  زیرا شیر سردتر برای تبدیل شدن به کف احتیاج به بخار بیشتری دارد و این کار باعث می‌شود بافت آن بهتر شکل بگیرد.

تهیه کاپوچینو خانگی به‌وسیله اسپرسوساز گازی

همزن دستیآماده کردن اسپرسو و کف شیر

  •  یک شات اسپرسو  را به وسیله اسپرسو ساز تهیه کنید .
  • شیرجوش را روی شعله گاز بگذارید (شیر کم چرب کف بیشتری تولبد می‌کند) دمای شیر باید به 65 تا 68 درجه ی سانتیگراد برسد.
  • به وسیله یک همزن دستی شیر را به قدری هم بزنید تا کف شیر غلیظی ایجاد شود.

 تهیه کاپوچینو

شات اسپرسو را در فنجان ژهن کم عمق بریزید.همان طور که می دانید یک اسپرسوی خوب باید غلظت بالایی داشته باشد. شپس کف شیر را روی آن بریزید. اکنون کاپوچینو شما آماده است.

در صورت تمایل می‌توانید برای طعم و رایحه ی بیشتر مقداری پودر دارچین یا کاکائو نیز به روی آن بپاشید. از نوشیدن یک فنجان کاپوچینو دلچسب لذت ببرید.

درباره ی مهنوش معینی

مطلب پیشنهادی

قهوه دالگونا

قهوه دالگونا مواد لازم برای تهیه دالگونا خوشمزه: قهوه فوری (نسکافه)  1 پیمانه آب جوش  …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *